Snart kan hon nog bannemej inte äta längre

Idag har hon tappat ytterligare en tand. Tandlösing.

Varmt

Lite äldre bild på Vera det här med. Ville bara berätta hur jobbigt det är med den här värmen. Vera vill knappast gå på promenad utan lägger sig ner i första bästa skugga hon ser om vi går ut. Blandar hennes foder med vatten för att hon ska få i sig mer vatten, tycker det är viktigt.
Jag sitter i alla fall här nu och har reserverat min kursbok på biblan istället, så åker dit och hämtar den imorgon. Lite segt bara att skolan inte gör rätt. Men men... Fläkten står på full volym här i mitt rum. Snackade med mamma och hon ska festa hela helgen, men hon sa att vi isf kunde åka till motala över dagen bara. Vi får se om jag kanske tar min egen bil och stannar där längre. Fast det känns lite segt ändå att vara där helt ensam.
Vera börjar bli liite bättre på inkallningen nu, vilket är väldigt uppskattat hos mig!

Hejsan

Idag är det stekande hett ute! Vera vill knappt va ute alls. Får väl bli en vilodag. Doppade henne iaf ute i hennes egen pool och så satt vi under trädet och tog det lugnt, egentligen skulle jag plugga. Men jag har fått hem fel kursbok. typiskt. Well, så kan det gå!
Såå, vad ska man göra idag? Jo... Jag ska först och främst damsuga och städa mitt rum. Eller ja, ge Vera mat kanske är en bra idé till att börja med! Sen ska jag gå ut med henne också. Blir en kort promenad eftersom det är så varmt.
Vill ta mig upp på vinden nån dag också, men det kanske vi ska spara på tills jag är ledig från plugget igen om tre veckor, tiden går ju fort. Måste åka ner till Motala också, men det får nog bli när mamma är ledig ändå. Eller? Kanske ska åka i helgen ändå? Kanske ska satsa på det?
Ja, fortsättningen på idag... Jag ska göra lite mörkare slingor i mitt hår, det känns lite orange aktigt annars. Så efter det blir det nog bra! Ska väl göra lite aktivitetsövningar med Vera som vanligt också, känns viktigt. Mr R skulle hjälpa mig att sätta upp min spegel, men så blev det ju aldrig... Skulle vilja ha hjälp av någon, klart jag kan göra det själv men varför göra livet svårare än vad det är? Det brukar vara väldigt krångligt för mig att göra det själv nämligen.

Inga tänder idag

Än så länge har lillen inte tappat några tänder idag, till skillnad från igår då hon tappade 3st. Men det är säkert 4 till som är blodiga och sitter löst. Så dem faller snart dem med. Idag gick halsbandet sönder (det vi fick med av uppfödaren) Visste att det var skitdåligt. Tur att man har köpt ett nytt koppel, men ett nytt halsband behövs nog också... Blir fattig... YEY...
Umm, ja. Hon älskar att busa med vattnet i den lilla barnpoolen jag har ställt fram. Köpte även nytt foder åt henne idag. Får se om det passar hennes mage bättre. Doggy proff valp fick det bli, hoppas hon blir nöjd. Ska väl ge mig iväg och köpa fler tuggben imorgon eller nått också tror jag, dem slukar hon snabbt nu när tänderna kliar. Enda sättet att hålla henne lugn.
För övrigt så springer hon gärna omkring och gömmer tuggbenen hela tiden. Gärna i något hörn eller under tex min kudde (och kuddar/ filtar i soffan). Roligt det ser ut!

Projekt

Jag märker att jag har många tankar och Ideer på gång i mitt lilla huvud. Känner mig nästan som blondinbella. Tyvärr kan jag inte berätta så mycket om dem just nu, men det är några saker som kommer att byggas upp under dem närmaste åren. Ni kommer få veta mer när jag har kommit lite närmare mina mål! Än så länge är projekten bara planeringar i mitt hjärnkontor!

Skolan har i alla fall börjat nu, känns lite tråkigt. Precis när det fina vädret kom, fast iof kan ju jag sätta mig ute på altan i vår sköna soffa vid poolen. Och ta nått dopp då och då som paus i plugget.. Låter väl inte helt fel kanske.

Det gångna året

Nu fyller jag snart 19, så jag tänkte göra en summering över allt som hänt under mitt år som artonåring.
  • Tog körkort
  • Åkte till Grekland
  • 2 år med R
  • Fick egen bil
  • Skaffade egen Hund
  • Tog Studenten
  • Skapade en intressant företagsverksamhet
  • Utbildade mig till croupier
  • Möblerade om ungefär en gång varannan månad
  • Fick nya vänner och kom närmare gamla vänner
  • Färgade håret Rött
  • Gjorde intressanta tavlor och teckningar
  • Hittade "min väg"
  • Upplevde min första "operation"
  • Sköt sönder mina favorit solisar med luftgevär
  • Skaffade Chinchillor! (var allergisk mot höet så dem fick jag lämna bort igen)
  • Övervann min rädsla för att cykla
  • Slutade vara en shopaholic och blev mer ekonomisk
  • Piercat örat sälv

Snodde av Viz

Tre raser du är fullkomligt förälskad i:
Finsk Lapphund
Pomeranian
Border Collie
Tre raser du tycker mindre om:
Mastiff
Jack russel terrier
Griffon raserna
Tre viktigaste komandona att lära sin hund enligt dig:
Hit
Nej
Stop
Tre saker du tycker är bra med hund:
Rolig träning för både hunden och mig
Man får ovillkorlig kärlek och vänskap
Man får känna sig behövd
Tre saker du tycker är mindre bra med hund:
Mycket passning av tider
Att dem är fästingmagneter
Alla kostnader?
Tre hundaktiviteter som intresserar dig:
Agility
Lydnad
Lek
Tre hundgrejer du inte gillar:
Elhalsband
Pipande leksaker
Felaktigt använt helstryp

Midsommar

Under gårdagen var vi ut till sundbyholm R och jag och vera såklart. Hon var otroligt lugnt och fin, till en början gick hon med svansen mellan benen och var lite ängslig. Klart man är det, det var ju sjukt mycket folk och andra hundar där för midsommarfirandet. Men efter ett tag gick det bättre, vi satte oss ner och tog det lugnt och fikade. Så fick hon ligga där med sitt tuggben i gräset.
Man hörde hur alla som gick förbi bara smälte av hur söt hon var *aaaw* *söööööööt* *naaaaaw vad gullig* hörde man heeeeela tiden. Bara jag som var lite orolig att nån skulle kliva på henne sen när det komm ännu mer folk...

VeraVeraVera...

Haha, här lossnar det en massa valptänder. Så man hittar dem lite varstans. Inte superkul med blod och tänder, men det känns ändå lite mysigt.. Hon växer ju upp!
Hon är ju näst intill rumsren, har till och med lärt sig att säga till när hon behöver ut ibland. När hon väl har gjort inne så har det ju varit mitt fel som inte har varit tillräckligt uppmärksam på klockan :/
Lite rolig är hon dock, hade en ballong under soffan nere i vardagsrummet. Den fick hon syn på, sa *boff* *boff* och la svansen mellan benen och sprang till mig. Gullig hon är.. Hur kan en ballong va så läskig? ^^

Hejsan!

Min, fjärde blogg... Nu kommer det väl mest handla om min nykomna valp Vera (finsk lapphund). Men bloggen kommer nog innehålla en hel del ur min vardag i övrigt också :)
Vera är idag mycket större än på bilden här. Titta i Headern så ser ni på ett ungefär hur stor hon är!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0